torsdag den 23. februar 2012

Kunder! - Hvad kan man bruge dem til??


Tiden flyver og man har alt for lidt lyst og tid til at skrive på bloggen, men her kommer det. Vi har nu været i gang med at arbejde for URU i nogle uger, og vi har produceret nogle forskellige forslag til deres retail-brochure og i det hele taget materiale der er beregnet til dem der vil videresælge deres produkt. Det har været udfordrende, måske især på grund af vores manglende viden om hvordan kunde / designer forholdet er i praksis. Det er meget svært at blive klog på hvad kunden gerne vil have og det kan hurtigt blive frustrerende når man har arbejdet en halv dag på et design som kunden så i sidste ende hader. Vi tager det som en læringsproces, trækker på skuldrene, hopper i poolen og prøver igen i morgen.

Det var praktikfronten. 
På en helt anden front er vores eget projekt, som ligeså stille er begyndt at tage form og som vi er meget spændte på. Vi er i gang med at starte et firma hernede i samarbejde med en af vores kontakter fra UDBS. Vi vil lave hjemmesider for små afrikanske firmaer. Vi vil både tilbyde hosting, domæne og produktionen af en hjemmeside. Efterspørgselen er kæmpestor, så det er bare et spørgsmål om at gøre det hele rigtigt til at starte med, så er vi sikre på at vi kan lave en god forretning ud af det. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at registrere firmaet hernede. Vi har allerede de første 5 kunder som vi kan gå i gang med at producere for.

Sidst men ikke mindst har vi opgivet det der billedpjat på bloggen, fordi vi kan alligevel aldrig få nok af de billeder vi gerne vil have op, uden at ødelægge opstillingen af tekst. I stedet har jeg (Asbjørn) oprettet en flickr profil, og der vil jeg løbende smide nogle billeder op af de sjove/flotte/spændende ting vi nu lige falder over.
Det kan ses her ---->
http://www.flickr.com/photos/akbuje

Ingen kommentarer:

Send en kommentar